Stockholm Archipelago Picnic helikoptertur

4,2 Google Review

Stockholm Archipelago Picnic helikoptertur

Avgangssted og flyvarighet

Skeppsdal Flygfält 50 minutter

Vær oppmerksom på at sesongen 2020 er utsolgt. Vi godtar bestillinger for 2021-sesongen, som starter 1. april.

Om denne sightseeingflukten

En unik opplevelse! Helikopteret vårt går fra Åkersberga og sirkler via Stockholm sentrum mot øygruppen, en samling av øyer, skjær og bergarter som strekker seg opp til 80 km øst for byen til Østersjøen. Denne flyturen er en uforglemmelig opplevelse, du vil fly over de vakreste stedene og nyte et kort opphold på Utö, en av øyene i øygruppen. Suksess garantert!

Høydepunktene på denne sightseeing-flyvningen inkluderer

Gamla Stan (Stockholms historiske sentrum), Stockholms rådhus, Det kongelige slottet, Stockholms skjærgård, Vaxholm, Utö.

Type transport, varighet og avreisested

Denne sightseeingflyvningen utføres i et helikopter og flytiden er 50 minutter og ytterligere 45 minutters opphold på Utö. Avgangsstedet er Skeppsdal Flygfält.

Rute

Klikk på den lilla linjen for å se ruten til denne sightseeingflyet. Eller klikk her for en mer detaljert visning.

Avbestillingsregler

Du kan kansellere flyet ditt gratis opptil 48 timer før avreise. Deretter gis ingen refusjon. Vi må kanskje avbestille flyreisen din på grunn av dårlig vær eller andre operasjonelle betingelser, i så fall tilbyr vi deg omplanlegging eller for å motta refusjon. I tilfelle du ikke er til stede på tidspunktet og møtepunktet som er skrevet ut på boardingkortet, eller ikke lyktes med å informere oss om vekt, graviditet eller funksjonshemning, vil ingen (delvis) refusjon bli utstedt.

Gjør din reservasjon her!