Stockholm Archipelago Picnic helikoptertur

4,2 Google Review

Stockholm Archipelago Picnic helikoptertur

Avgangssted og flyvarighet

Skeppsdal Flygfält 50 minutter

Vi flyr under pandemien. Vi flyr bare for private grupper opptil 5 passasjerer. Passasjerseter og hodetelefoner rengjøres etter hver flytur. Delte flyreiser er suspendert inntil videre.

Om denne sightseeingflyet

En unik opplevelse! Helikopteret vårt går fra Åkersberga og sirkler via Stockholm sentrum mot øygruppen, en samling av øyer, skjær og bergarter som strekker seg opptil 80 km øst for byen til Østersjøen. Denne flyturen er en uforglemmelig opplevelse, du vil fly over de vakreste stedene og nyte et kort opphold på Utö, en av øyene i øygruppen. Suksess garantert!

Høydepunktene i denne sightseeingflyet inkluderer

Gamla Stan (Stockholms historiske sentrum), Stockholms rådhus, Det kongelige slottet, Stockholms skjærgård, Vaxholm, Utö.

Transporttype, varighet og avgangssted

Denne sightseeingflyvningen utføres i et helikopter og flytiden er 50 minutter og ytterligere 45 minutters opphold på Utö. Avgangsstedet er Skeppsdal Flygfält.

Rute

Klikk på den lilla linjen for å se ruten til denne sightseeingflyet. Eller klikk her for en mer detaljert visning.

Avbestillingsregler

Du kan kansellere flyet ditt gratis opptil 48 timer før avreise. Deretter gis ingen refusjon. Det kan hende at vi må avbryte flyreisen på grunn av dårlig vær eller andre operasjonelle forhold, i så fall tilbyr vi deg å planlegge om eller motta refusjon. Hvis du ikke er til stede på tidspunktet og møtepunktet som skrevet på boardingkortet, eller ikke har informert oss riktig om vekt, graviditet eller funksjonshemninger, vil ingen (delvis) refusjon bli utstedt.

Gjør din bestilling her!