Stockholm ytre skjærgård helikoptertur

4,2 Google Review

Stockholm ytre skjærgård helikoptertur

Avgangssted og flyvarighet

Skeppsdal Flygfält 60 minutter

Om denne sightseeingflukten

En bytur til Stockholm er ikke fullstendig uten å se utenfor Stockholm. Et øyimperium på rundt 30 000 øyer venter på deg. Skjærgården er en samling øyer, skjær og steiner som strekker seg opptil 80 km øst for byen til Østersjøen. I noen tilfeller er dette store bebodde øyer, som er kjent for sine svingende sommerfestivaler og vakre røde hus. Andre øyer er ikke annet enn forlatte bergarter, som bare besøkes av en sel eller kajakk. Fly med oss over hagen fra Stockholm til Sandhamn.

Høydepunktene på denne sightseeing-flyvningen inkluderer

Gamla Stan (Stockholms historiske sentrum), Stockholms rådhus, Det kongelige palass, Stockholms skjærgård, Vaxholm, Sandhamn.

Type transport, varighet og avreisested

Denne sightseeingflygingen utføres i et helikopter, og flytiden er 60 minutter. Avgangsstedet er Skeppsdal Flygfält.

Rute

Klikk på den gule linjen for å se ruten for denne sightseeing-flyvningen. Eller klikk her for en mer detaljert visning.

Avbestillingsregler

Du kan kansellere flyet ditt gratis opptil 48 timer før avreise. Deretter gis ingen refusjon. Vi må kanskje avbestille flyreisen din på grunn av dårlig vær eller andre operasjonelle betingelser, i så fall tilbyr vi deg omplanlegging eller for å motta refusjon. I tilfelle du ikke er til stede på tidspunktet og møtepunktet som er skrevet ut på boardingkortet, eller ikke lyktes med å informere oss om vekt, graviditet eller funksjonshemning, vil ingen (delvis) refusjon bli utstedt.

Gjør din reservasjon her!