Stockholm ytre skjærgårdshelikoptertur

4,2 Google Review

Stockholm ytre skjærgårdshelikoptertur

Avgangssted og flyvarighet

Skeppsdal Flygfält 60 minutter

Vi flyr under pandemien. Vi flyr bare for private grupper opptil 5 passasjerer. Passasjerseter og hodetelefoner rengjøres etter hver flytur. Delte flyreiser er suspendert inntil videre.

Om denne sightseeingflyet

En bytur til Stockholm er ikke komplett uten et blikk utenfor Stockholm. Et øyimperium på rundt 30 000 øyer venter på deg. Øygruppen er en samling av øyer, skjærgård og bergarter som strekker seg opptil 80 km øst for byen til Østersjøen. I noen tilfeller er dette store bebodde øyer, som er kjent for sine svingende sommerfestivaler og vakre røde hus. Andre øyer er ikke annet enn forlatte bergarter, som bare besøkes av en sel eller kajakkpadler. Fly med oss over bakgården fra Stockholm til Sandhamn.

Høydepunktene i denne sightseeingflyet inkluderer

Gamla Stan (Stockholms historiske sentrum), Stockholms rådhus, Det kongelige slott, Stockholms skjærgård, Vaxholm, Sandhamn.

Transporttype, varighet og avgangssted

Denne sightseeingflyvningen utføres i et helikopter og flytiden er 60 minutter. Avgangsstedet er Skeppsdal Flygfält.

Rute

Klikk på den gule linjen for å se ruten til denne sightseeingflyet. Eller klikk her for en mer detaljert visning.

Avbestillingsregler

Du kan kansellere flyet ditt gratis opptil 48 timer før avreise. Deretter gis ingen refusjon. Det kan hende at vi må avbryte flyreisen på grunn av dårlig vær eller andre operasjonelle forhold, i så fall tilbyr vi deg å planlegge om eller motta refusjon. Hvis du ikke er til stede på tidspunktet og møtepunktet som skrevet på boardingkortet, eller ikke har informert oss riktig om vekt, graviditet eller funksjonshemninger, vil ingen (delvis) refusjon bli utstedt.

Gjør din bestilling her!