Vaxholm helikoptertur

4,2 Google Review

Vaxholm helikoptertur

Avgangssted og flyvarighet

Fly Over Stockholm - Bromma 30 minutter

Om denne sightseeingflyet

En helikoptertur over Stockholm er ikke komplett uten en titt utenfor. Når du flyr ut av Stockholm, venter et øyimperium på rundt 30 000 øyer på deg. Skjærgården er en samling av øyer, skjærgårder og steiner som strekker seg opptil 80 km øst for byen til Østersjøen. I noen tilfeller er dette store bebodde øyer, som er kjent for sine svingende sommerfestivaler og vakre røde hus. Andre øyer er ikke annet enn forlatte steiner, som kun besøkes av en sel eller kajakkpadler. Denne helikopterflyvningen tar deg over bakgården til Stockholm til Vaxholm. Denne turen drives som en privat flytur, prisen er basert på minimum 4 passasjerer.

Høydepunktene i denne sightseeingflyet inkluderer

Gamla Stan, Stockholms rådhus, Slottet, Vaxholm.

Transporttype, varighet og avgangssted

Denne helikopterflyvningen gjennomføres i et helikopter og flytiden er 30 minutter. Avreisested er Bromma.

Rute

Klikk på den grønne linjen for å se ruten for denne sightseeingflyvningen. Eller klikk her for en mer detaljert visning.

Avbestillingsregler

Du kan kansellere flyet ditt gratis opptil 48 timer før avreise. Deretter gis ingen refusjon. Det kan hende at vi må avbryte flyreisen på grunn av dårlig vær eller andre operasjonelle forhold, i så fall tilbyr vi deg å planlegge om eller motta refusjon. Hvis du ikke er til stede på tidspunktet og møtepunktet som skrevet på boardingkortet, eller ikke har informert oss riktig om vekt, graviditet eller funksjonshemninger, vil ingen (delvis) refusjon bli utstedt.

Gjør din bestilling her!