Vaxholm helikoptertur (privat)

4,2 Google Review

Vaxholm helikoptertur (privat)

Avreisested og flyvarighet

30 minutter

Om denne sightseeingflyvningen

En helikoptertur over Stockholm er ikke komplett uten en titt utenfor. Når du flyr ut av Stockholm, venter et øyimperium på rundt 30 000 øyer på deg. Skjærgården er en samling av øyer, skjær og steiner som strekker seg opptil 80 km øst for byen til Østersjøen. I noen tilfeller er dette store bebodde øyer, som er kjent for sine svingende sommerfestivaler og vakre røde hus. Andre øyer er ikke annet enn forlatte steiner, som kun besøkes av en sel eller kajakkpadler. Denne helikopterflyvningen tar deg over bakgården til Stockholm til Vaxholm. Denne turen drives som en privat flytur, minimumsprisen er basert på 4 passasjerer.

Høydepunktene på denne sightseeingflyvningen inkluderer

Gamla Stan, Stockholms rådhus, Slottet, Vaxholm.

Type transport, varighet og avreisested

Denne helikopterflyvningen gjennomføres i et helikopter og flytiden er 30 minutter. Avreisested er Bromma.

Rute

Klikk på den grønne linjen for å se ruten for denne sightseeingflyvningen. Eller klikk her for en mer detaljert visning.

Avbestillingsregler

Du kan kansellere flyet ditt gratis inntil 48 timer før avgang. Deretter gis ingen refusjon. Det kan hende at vi må kansellere flyet ditt på grunn av dårlig vær eller andre operasjonelle beredskaper, i så fall tilbyr vi deg å ombestille eller motta refusjon. I tilfelle du ikke er tilstede på tidspunktet og møtepunktet som er skrevet på boardingkortet, eller ikke har informert oss korrekt om vekt, graviditet eller funksjonshemming, vil ingen (delvis) refusjon bli utstedt.

Bestill her!