ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke er oppført, kan du kontakte oss.


booking
Avbestilling og flyplanlegging
På flydagen
Andre spørsmål

booking

Er det en flytur tilgjengelig?

Hvis du bestiller i tide, er en flytur vanligvis tilgjengelig. Vi kan bare fullføre reservasjonen når vi har mottatt din online bestilling og betaling.

Må jeg bestille på forhånd?

Ja, bestillinger må gjøres minst 48 timer i forveien.

Hvor kan jeg bestille?

Bestilling kan gjøres online.

Kan jeg betale på stedet?

Beklager, men nei, flyet ditt må bestilles og betales for online.

Når er bestillingen fullført?

Vi bekrefter bestillingen din via e-post ved betaling. Flyturen bekreftes av flyoperatøren innen 72 timer etter at du har bestilt. Når flyreisen er bekreftet, vil du motta et boardingkort 48 timer før flyturen via e-post.

Jeg fikk ikke en e-postbekreftelse, hva skal jeg gjøre?

Bekreftelses e-post blir generert og sendt automatisk når en bestilling er fullført. Du må kanskje sjekke postkassen din, da den kan behandle e-postene våre som spam eller søppelpost. Kontakt oss hvis du ikke har mottatt en e-postbekreftelse.

Hva betyr foretrukket tid?

Den daglige driften avhenger av mange aspekter som tilgjengeligheten av piloter, resterende flytid på flyene, regler for maksimal flyvetid for piloter, flyplassbegrensninger og værpåvirkning. Planleggingsplanene våre kan derfor endres kontinuerlig. Vi tar hensyn til ditt valg av dag og tid der det er mulig, men det kan være at vi ikke har en flytur i tråd med dine ønsker. Hvis vi ikke finner et passende fly for deg, refunderer vi 100% av betalingen din.

Er det en minimumsalder?

Nei, vi krever bare at barn til enhver tid er under tilsyn av voksne.

Er det vektbegrensninger?

Når du bestiller på vår hjemmeside får du vist vektgrensene for den valgte turen. Du må bekrefte at disse ikke overskrides. Vi kan be deg om å bekrefte vekten før flyturen. Vi tar ingen risiko for flysikkerhet, så hvis vi er i tvil, vil vi be alle passasjerer om å gå på veiingsskalaen.

Jeg er ufør, blir jeg innlagt på sightseeing-flyvningene?

Ja det er mulig! Vi ber deg om å kontakte oss før du gjør en bestilling slik at vi kan diskutere hvordan vi kan være til tjeneste for deg.

Når vet jeg avgangstid for flyturen?

Du kan spesifisere en ønsket tid. Vi tar selvfølgelig hensyn til dine ønsker. Hvis vi ikke finner et passende tidspunkt, refunderer vi fullt ut. Du finner den definitive tiden på boardingkortet vårt som vi sendte per e-post 48 timer før flyturen.

Hva er varigheten av flyturen?

Flytidens varighet som vises på vår hjemmeside, den faktiske tiden du skal rulle og fly! Husk at det i tillegg til flytiden alltid tar tid før og etterpå å utføre alle prosedyrer.


Avbestilling og flyplanlegging

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Ja, du kan avbestille reservasjonen din opptil 48 timer før avreise. Vi refunderer betalingen din i sin helhet. Hvis du avbestiller innen 48 timer før avreise, gis ingen refusjon.

Kan jeg planlegge reservasjonen min?

Ja, du kan planlegge bookingen på nytt opptil 48 timer før avreise. Hvis vi ikke finner et passende tidspunkt, refunderer vi betalingen din i sin helhet. Det er ikke mulig å planlegge flyet ditt innen 48 timer før avreise.

Blir flyet avbrutt i tilfelle dårlig vær?

Ja, vi må vurdere værforholdene. Vi kan ikke fly når det er for vind, med en lav skybase eller når det regner. Vi prøver alltid å unngå værforhold som ikke er bra for en sightseeingfly.

Når blir jeg informert om flyreisen er kansellert?

I tilfelle vi ikke kan fly, vil vi informere deg om de siste 4 timene før flyturen. Vi gjør vårt aller beste for å planlegge flyet ditt på nytt. I tilfelle vi ikke finner et passende tidspunkt, refunderer vi i sin helhet.


På flydagen

Hvor er avreisestedet?

Avgangsstedet vises på boardingkortet som vi sender på e-post.

Kan jeg parkere ved avreisestedet?

Ja, alle steder har parkeringsplass innen gangavstand.

Er det offentlig transport til avgangsstedet?

Ikke alle stedene våre kan lett nås med offentlig transport. Så sjekk nøye om avreisestedet ditt er lett tilgjengelig med offentlig transport.

Når må jeg være på møtepunktet?

Vær i tide for flyturen. Den endelige tiden vises på boardingkortet ditt. Hvis du ikke er i tide, kan det hende vi må avbryte eller forkorte flyturen.

Må jeg ta med passet mitt?

Dette avhenger av avreisestedet. Hvis du trenger identifikasjon, vises dette på boardingkortet.

Bør jeg ringe når været ser dårlig ut?

Ja, det er alltid en god idé å sjekke før du flyr om været ser dårlig ut. Du finner telefonnummeret til flyoperatøren på boardingkortet ditt.

Er det noen sikkerhetsforskrifter?

For å være sikker på at du har en trygg og hyggelig flyreise, trenger vi din assistanse i forberedelsesprosessen. Å være samarbeidsvillig vil sikre en trygg, morsom og minneverdig opplevelse.


Andre spørsmål

Gir du bilder for salgsfremmende bruk?

Send e-post til hello@flyovertheworld.com for foto- eller medieforespørsler.

Har du et AOC-nummer?

Fly Over The World-flyvninger gjennomføres i samarbeid med selskaper som har et gyldig Air Operator Certificate (AOC).

Hva er dine driftstimer?

Kontoret vårt er åpent hele året. Tilgjengeligheten av våre sightseeing-flyreiser vises på vår hjemmeside.

Kan jeg kjøpe en gavekort?

Ja, du kan kontakte oss for mer informasjon.