ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke er oppført, kan du kontakte oss.


Bestilling
Kansellering og planlegging av fly
På flygedagen
Andre spørsmål

Bestilling

Er det en flyreise tilgjengelig?

Hvis du bestiller i tide, er det vanligvis en flyreise tilgjengelig. Vi kan bare fullføre reservasjonen når vi har mottatt din online bestilling og betaling.

Må jeg bestille på forhånd?

Ja, bestillinger må gjøres minst 48 timer i forveien.

Hvor kan jeg bestille?

Bestillinger kan gjøres online.

Kan jeg betale på stedet?

Beklager, men nei, flyet ditt må bestilles og betales online.

Når er bestillingen fullført?

Vi bekrefter bestillingen din via e-post ved betaling. Flyet bekreftes av flyoperatøren innen 72 timer etter bestilling. Når flyet er bekreftet, vil du motta et boardingkort 48 timer før flyturen via e-post.

Jeg mottok ikke en bekreftelses-e-post. Hva skal jeg gjøre?

Bekreftelses-e-post genereres og sendes automatisk når en bestilling er fullført. Det kan hende du må sjekke postkassen din, da den kan behandle e-postene våre som søppelpost eller søppelpost. Kontakt oss hvis du ikke har mottatt en bekreftelses-e-post.

Hva betyr foretrukket tid?

Vår daglige drift avhenger av mange aspekter som tilgjengelighet av piloter, gjenværende flytid for flyene, regler med hensyn til maksimale pilotflyvetimer, begrensninger fra flyplassene og eventuell værpåvirkning. Planleggingsplanene våre er derfor gjenstand for kontinuerlige endringer. Vi tar hensyn til ditt valg av dag og tid der det er mulig, men det kan være at vi ikke har en flytur i tråd med dine ønsker. Hvis vi ikke finner et passende fly for deg, vil vi refundere 100% av betalingen din.

Er det en aldersgrense?

Nei, vi krever bare at barn hele tiden er under tilsyn av voksne.

Er det vektbegrensninger?

Når du bestiller på nettstedet vårt, vil du få vist vektgrensene for den valgte turen. Du må bekrefte at disse ikke overskrides. Vi kan be deg om å bekrefte vekten din før flyreisen. Vi tar ikke risiko for flysikkerheten, så hvis vi er i tvil, vil vi be alle passasjerer om å gå på veiingsskalaen.

Jeg er ufør, vil jeg bli tatt opp i sightseeingfly?

Ja det er mulig! Vi ber deg kontakte oss før du bestiller, slik at vi kan diskutere hvordan vi kan være til tjeneste for deg.

Når vet jeg flytidens avgangstid?

Du kan angi et foretrukket tidspunkt. Selvfølgelig tar vi hensyn til dine ønsker. Hvis vi ikke finner et passende tidspunkt, vil vi gi full refusjon. Du finner den definitive tiden på boardingkortet ditt som vi sendte via e-post 48 timer før flyturen.

Hva varer flyet?

Flytidene som vises på nettstedet vårt, den faktiske tiden du skal rulle og fly! Vær oppmerksom på at det i tillegg til flytid alltid tar tid før og etterpå å utføre alle prosedyrer.


Kansellering og planlegging av fly

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Ja, du kan avbestille bestillingen opptil 48 timer før avreise. Vi refunderer full betaling. Hvis du avbestiller innen 48 timer før avreise, gis ingen refusjon.

Kan jeg legge om bestillingen min?

Ja, du kan ombestille bookingen din opptil 48 timer før avreise. Hvis vi ikke finner et passende tidspunkt, refunderer vi hele betalingen. Det er ikke mulig å planlegge flyreisen din innen 48 timer før avreise.

Kanselleres flyet i tilfelle dårlig vær?

Ja, vi må vurdere værforholdene. Vi kan ikke fly når det er for vind, med lav skybase eller når det regner. Vi prøver alltid å unngå værforhold som ikke er bra for en sightseeingtur.

Når blir jeg informert om flyet blir avlyst?

I tilfelle vi ikke kan fly, vil vi informere deg om det senest 4 timer før flyturen. Vi gjør så vårt beste for å planlegge reisen din. Hvis vi ikke finner et passende tidspunkt, vil vi tilbakebetale det hele.


På flygedagen

Hvor er avgangsstedet?

Avgangsstedet vises på boardingkortet som vi sender på e-post.

Kan jeg parkere på avgangsstedet?

Ja, alle steder har parkeringsplass innen gangavstand.

Er det offentlig transport til avgangsstedet?

Ikke alle våre lokasjoner kan lett nås med offentlig transport. Så sjekk nøye om avgangsstedet ditt er lett tilgjengelig med offentlig transport.

Når trenger jeg å være på møtepunktet?

Vær på tide med flyet ditt. Den definitive tiden vises på boardingkortet ditt. Hvis du ikke er i tide, kan det hende vi må avbryte eller forkorte flyreisen.

Må jeg ta med passet mitt?

Dette avhenger av avreisestedet. Hvis du trenger legitimasjon, vil dette vises på boardingkortet.

Skal jeg ringe når været ser dårlig ut?

Ja, det er alltid lurt å sjekke om været ser dårlig ut før flyreisen. Du finner telefonnummeret til flyoperatøren på boardingkortet ditt.

Er det noen sikkerhetsforskrifter?

For å sikre at du har en trygg og behagelig flytur, trenger vi din hjelp i forberedelsesprosessen. Å være samarbeidsvillig vil sikre en trygg, morsom og minneverdig opplevelse.


Andre spørsmål

Gir du bilder for salgsfremmende bruk?

Vennligst send en e-post til hello@flyovertheworld.com for foto- eller medieforespørsler.

Har du et AOC-nummer?

Fly Over The World-flyreiser utføres i samarbeid med selskaper som har et gyldig luftoperatørsertifikat (AOC).

Hva er åpningstidene dine?

Kontoret vårt er åpent hele året. Tilgjengeligheten av sightseeingturene våre vises på nettstedet vårt.

Kan jeg kjøpe et gavekort?

Ja du kan, kontakt oss for mer informasjon.